BLUE COLOR & SAFETY

In 2016 besloot Elion Peters zijn kennis van industrie, bouw en veiligheid aan te wenden voor het opzetten van een uitzendbureau. Hij begon letterlijk vanuit zijn zolderkamer. Het eerste project was meteen een project voor het landelijke nieuws. De Merwedebrug bij Gornichem was gesloten vanwege haarscheurtjes in het staal. Blue Colour & Safety zorgden voor het veiligheidstoezicht tijdens de reparatiewerkzaamheden. Veel projecten volgden al snel, waaronder de bouw van de nieuwe fabriek van Exxon Mobil Rotterdam. Tijdens dit project leverde Blue Colour & Safety tientallen staalbouwtechnici.

In 4 jaar na de oprichting heeft Blue Colour & Safety zich ontwikkeld tot een echte partner voor vele klanten in bouw, metaal en veiligheid. BCS werd een Europese speler met vestigingen in Nederland, Polen en Litouwen en heeft ook recruiters in Portugal en Slovenië. Het eerste overzeese project werd in 2020 opgeleverd. Tijdens een turnaround van een raffinaderij in Suriname leverde Blue Colour & Safety reddingsteams en de ATEX verlichting.

Blue Colour & Safety heeft een uitgebreide kennis van veiligheid, metaal en constructie. BCS beschikt ook over een uitgebreid netwerk van vakmensen. Hierdoor kunnen ze snel schakelen. Zowel binnen als buiten Europa. Het bedrijf biedt zijn medewerkers een goede basis in heel Europa. Door goed voor haar medewerkers te zorgen, kunnen zij hun klanten ondersteunen met kwalitatief hoogstaande vakmensen. Het uiteindelijke doel is om de klanten en medewerkers te laten excelleren. Blue Colour & Safety heeft de visie om Europees marktleider te worden in zijn segment. Door mensen kansen te bieden uit meerdere Europese landen door middel van training en werk. Op deze manier draagt Blue Colour & Safety bij aan het effectief en veilig uitvoeren van projecten. Dit verhoogt het geluk bij de medewerkers en de klanten zullen tevreden zijn.