DE JUISTE WERKNEMERS VINDEN VOOR UW PROJECTEN

LAAT ONS DE JUISTE WERKNEMERS VOOR U VINDEN
Blue Color & Safety werkt voor bedrijven in heel Europa om de beste professionals voor hun projecten te vinden. Wij dragen bij aan het effectief en veilig uitvoeren van projecten voor onze opdrachtgevers. Onze uitgebreide kennis van veiligheid, metaal en constructie en ons uitgebreide netwerk van vakmensen maken ons uniek in wat we doen.
U HEEFT HET PROJECT, WIJ VINDEN DE WERKNEMERS
NEEM CONTACT OP
WAAR HUREN WIJ WERKNEMERS IN?
Wij zoeken professionals gespecialiseerd in de industrie- en bouwsector in Nederland, Portugal, Slovenië, Litouwen en Polen. Neem contact met ons op als u een vakbekwame arbeider bent in de "blauwe kleurfuncties" (lassers, pijpfitters, staalwerkers, dakdekkers, gevelbekleding, elektriciens of grondwerkers). We huren ook personeel in zoals brandweerlieden, reddingsteams en veiligheidsexperts.

Doe mee en neem deel aan projecten in heel Europa.
NEEM CONTACT OP
SECTOREN WAARIN WIJ ACTIEF ZIJN
STAAL ARBEIDERS
BOUW
INDUSTRIEEL
SCHEEPSBOUW
GROENE ENERGIE
BRANDWEERMANNEN
REDDINGSTEAMS
OP ZOEK NAAR PROFESSIONALS
Als u een bedrijf of een project heeft dat werknemers nodig heeft in de velden die wij exploiteren, klik dan op de onderstaande knop en neem contact met ons op.
ZOEK WERKNEMERS
EEN BAAN ZOEKEN
Bent u een gekwalificeerde werknemer in de velden die wij exploiteren en bent u op zoek naar een baan, klik dan op de onderstaande knop en neem contact met ons op.
VIND EEN BAAN
WIJ ZIJN EEN GECERTIFICEERD BEDRIJF