skip to Main Content

Blue Color & Safety Uitzendbureau is gespecialiseerd in het verbinden van werkgevers en werknemers in de zware industrie, zoals petrochemie, de baggerindustrie en de maritieme industrie.

Wij leveren de juiste kandidaten voor de juiste klus – en dat op uitzendbasis, zodat u maximaal flexibel blijft.

Waarom kiezen voor Blue Color & Safety? Omdat wij maatwerk leveren en u als partner zien. Wij geven u de aandacht die een partner verdient. Wij verdiepen ons in uw organisatie, bedrijfsprocessen en personeelsbehoefte. Wij staan garant voor de juiste match en zorgen ervoor dat de factor arbeid maximaal bij kan dragen aan het succes van uw onderneming.

Wij kunnen u de best mogelijke match bieden dankzij onze jarenlange ervaring én ons uitgebreide bestand van brandwachten, lassers, pijpfitters en monteurs. Al onze kandidaten zijn kundig, flexibel inzetbaar en in staat om zelfstandig te werken.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze visie op partnerschap?

De voordelen van flexibiliteit via Blue Color & Safety:

Kostenbesparing; uw productiviteit blijft hoog, zonder risico bij ziekte of arbeidsongeschiktheid;
Terugbrengen van werkgeversrisico’s;
Maximaal flexibel; u kunt pieken in het werkaanbod snel en goed opvangen en heeft snel vervanging voor vast personeel bij vakanties of ziekte;
Langere flexibele periode; u kunt een werknemer 5,5 jaar flexibel in dienst houden via Blue Color & Safety – u kunt ze dus ook over een langere periode dan twee maanden beoordelen;
Geen extra personeel op de payroll
Hoge leveringsbetrouwbaarheid
Verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit; wij zijn onder andere lid van de ABU en zijn ISO-, NEN-, VCU-, en SIR-gecertificeerd.

U kunt direct een vacature doorgeven. Wij gaan voor u op zoek en u zit nergens aan vast.

Back To Top