skip to Main Content

Fire proofers (Leerling)  

Functie

Fire proofers (Leerling).

Organisatieomschrijving

Een klant gespecialiseerd in onder andere het aanbrengen van brandvertragende coatingsystemen (passive fire protection).

Functieomschrijving

Voor en toonaangevend internationaal opererend bedrijf in onder andere onder andere het aanbrengen van brandvertragende coatingsystemen (passive fire protection) zijn wij op zoek naar zowel leerling, als ervaren fire proofers.

Werkzaamheden

Als (leerling) fire proofer breng je zowel met een kwast als met een spuit passive fire protection coatings aan op onder andere stalen constructies.

Je werkgebied varieert van olieraffinaderijen, offshore olieplatforms, petrochemische plants en andere risicovolle omgevingen, denk aan ziekenhuizen, kantoren en andere grote bouwwerken.

Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de gedragsregels en veiligheidsvoorschriften op de werklocatie en maak je melding van onveilige situaties, bijna ongevallen, ongevallen en milieu-incidenten. Ook neem je deel aan tool box meetings en werkoverleggen.

Wat vragen wij?

  • Ervaring als fire proofer is een pré
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid dit te halen
  • Geen hoogte- of engtevrees
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Eigen vervoer

Ons aanbod

Het betreft een fulltime baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid kans op een vaste baan.

 

Back To Top