skip to Main Content

Blue Color en Safety is een uitzendbureau gericht op de bouw en industrie. Als jij in deze branches aan het werk wil, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende vacatures, maar zijn doorlopend op zoek naar brandwachten, mangatwachten, veiligheidskundigen, lassers, pijpfitters en flensmonteurs. Wij zijn landelijk actief, maar de focus van ons uitzendbureau ligt op dit moment op Rotterdam, Amsterdam en Zuid Limburg.

Actuele vacatures

  • Brandwacht, 40 uur per week, Zuid-Limburg
  • Flensmonteur, 40 uur per week, Rotterdam
  • Lasser, 20 uur in de week, Amsterdam

Onze werkwijze

Uitzenden is mensenwerk. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Daarom zorgen wij ervoor dat jij één vast contactpersoon hebt binnen onze organisatie en doen wij ons uiterste best om voor elke kandidaat de juiste werkplek te vinden. Niet ‘een’  werkplek, maar de juiste werkplek. Wij beschouwen niet alleen onze klanten als partners, maar ook onze uitzendkrachten. Wij gaan voor langdurige relaties met onze klanten én uitzendkrachten. Zodat de klant voor langere tijd geholpen is met de juiste werknemer op de juiste plek en de uitzendkracht voor langere periode verzekerd is van werk. Dáár staan we voor.

Arbeidsvoorwaarden

Het is simpel. Wij willen goede kandidaten leveren. Gemotiveerde mensen, die ter zake kundig zijn. Wij binden die mensen aan ons, door goed voor hen te zorgen. Onze mensen werken in een gezonde en veilige arbeidsomgeving. Dáár staan wij voor. Om dit mogelijk te maken, stellen we jaarlijks een arbobeleidsplan op, waarbij de risico’s op de werkplek worden geïnventariseerd.

Ons Arbobeleid is gericht op:

  1. Preventie van gezondheidsproblemen en bevordering van veiligheid en welzijn van medewerkers;
  2. Zorg voor veiligheid van personeel en van derden;
  3. Voorkoming van materiële- en/of milieuschade;
  4. Bepaling van prioriteiten m.b.t. veiligheid;
  5. Streven naar continue verbetering op het gebied van VGM (Veiligheid – Gezondheid – Milieu).

Overigens kun je ons Arbobeleidsplan inzien op kantoor.

Lidmaatschap ABU

We zijn aangesloten bij de branche organisatie ABU. Dit een van de grootste vertegenwoordigers van uitzendbureaus in de branche. Doel van de ABU is het actief handhaven en bewaken van de uitzend cao en tegengaan van malafide bureaus binnen de arbeidsbemiddelingsbranche.

Back To Top